Lotus Festival på västkusten 26-28 augusti

Träffar, bankörningar, möten etc.
Post Reply
Freddy
Forumberoende
Posts: 119
Joined: Thu 06 Apr, 2017 11:10
Location: Gråbo
Contact:

Lotus Festival på västkusten 26-28 augusti

Post by Freddy »

Årets Lotus Festival med årsmöte kommer att hållas i södra Bohuslän. Vi spinner vidare på de tidigare årens vinnande koncept med möjlig ankomst på redan på fredag (bokas och betalas direkt till hotellet), men det officiella programmet börjar med samling från kl 11.00 och lunch kl 12.00 på lördag. Vi startar denna gång på den välrenommerade Ronnums Herrgård utanför Vänersborg.

Vi äter en delikat herrgårdslunch och startar sedan ett ”tipsrally” om ca 10 mil längs kurviga och vackra vägar och styr så småningom mot Trollhättan. Där tar vi en fikapaus på Saab Museum där museichef Peter Bäckström hälsar oss välkomna för en rundtur. Vi kör sedan vidare mot Uddevalla där vi går i mål vid det imponerande hotellet Bohusgården, med utsikt över Uddevallafjorden.

På Bohusgården väntar den sista rallyuppgiften, vi parkerar våra bilar och man kan rösta om Festivalens finaste bilar, inklusive det nyinstiftade priset ”Colin Chapman Trophy” till finaste Lotus fram till 1982. Efter lite däcksparkande, kanske Spabesök (utan kostnad) och mingel blir det en omfattande middagsbuffet. Under kvällen förrättar vi prisutdelning för rallyt och delar ut priser för mötets finaste bilar.

Efter en rejäl frukost på söndagen så blir det kl 10-11 ett effektivt årsmöte. Sedan finns det möjlighet att på hemvägen besöka Classic Car Club utanför Trollhättan, där några gentlemen samlat ihop ett antal bilar för förvaring, renovering och byggnation. Deras hjärta klappar för brittiska bilar och mest för Jaguar av olika modeller, och det ryms många klenoder i deras lador och garage. Här finns det också möjlighet att få en fika till självkostnadspris i deras pub.

Anmälan senast 31 juli på blankett på hemsidan, där detaljerat program och alla olika valmöjligheter finns. Välkommen till en toppenhelg på västkusten ihop med Lotusvänner!
Bohusgården 1_web.jpg
Ronnum_web.jpg
Saabmuseum_web.jpg
Fredrik Arvidsson
Kontaktperson region Göteborg/Väst
Lotus Evora S SR -14
User avatar
Per Mo
Forumveteran
Posts: 462
Joined: Tue 04 Oct, 2011 21:43
Location: Västerås
Contact:

Re: Lotus Festival på västkusten 26-28 augusti

Post by Per Mo »

Nu finns anmälningsblanketten på http://www.lccs.nu/inbjudan-lotus-festival-sweden/
Pelle Mohlin

Lotus Elise Sport 220 MY17 2017-20?? :steer:
Lotus Elise 111R MY07 2011-2017  :race:
BMW Z3 2.8 2003-2011  :race:
LCCS Webmaster
webmaster[at]lccs.nu
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest