Lotus Festival 2022, hög tid att anmäla sig!

Träffar, bankörningar, möten etc.
Post Reply
User avatar
oodsell
Ordförande i Lotusklubben
Posts: 1395
Joined: Sun 26 Aug, 2007 17:54
Location: Särö
Contact:

Lotus Festival 2022, hög tid att anmäla sig!

Post by oodsell »

Årets Lotusfestival med årsmöte blir ju på västkusten, i trakterna mellan Vänersborg och Uddevalla. Inbjudan med program finns ju på hemsidans förstasida, och där finns också en länk till anmälningsblanketten där alla priser och olika val finns.

Förra veckan gjorde jag, Fredrik och Anna en rekognosering av rallyvägar, och vi besökte Ronnums Herrgård, Saab muséet och Bohusgården i Uddevalla. Vi blev mycket väl emottagna på alla tre platserna så vi tror ingen kommer bli missnöjd med vägar, mat eller inkvartering. :-D

En nyhet som vi kan avslöja nu är att vi före middagen på lördagen får ett föredrag av Peter Horbury om bildesign i en föränderlig bilindustri. Peter har varit designchef på bl a Volvo, Ford, Geely group, och nu på Lotus. Han bor i Göteborg och kommer upp till Uddevalla, (kanske med sin Ford GT40 ?).

Vi behöver lämna besked till hotellen om antal deltagare den 1 augusti, så det är nu hög tid att skicka in anmälan!
Ronnum_2.jpg
Bohusgården 5.jpg
Pokaler 4 - kopia.jpeg
Pokaler 4 - kopia.jpeg (167.26 KiB) Viewed 2425 times
Olle Odsell, klubbordf med numera bara två Elise; en -00 (Serie 1) och en -01 (dotter), Evora S -12, MGF VVC -98 till hustrun, Volvo V60 till vardags, Volvo C30 för dottern och en Bürstner husbil.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests