British Sports Car Meeting 19 Augusti

Träffar, bankörningar, möten etc.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Håkan B
Moderator
Inlägg: 255
Blev medlem: ons 24 aug, 2005 13:29
Ort: Fagersjö, Stockholm
Kontakt:

British Sports Car Meeting 19 Augusti

Inlägg av Håkan B » ons 19 jul, 2017 22:58

Här kommer info om årets BSCM. Jag har själv inte möjlighet att hjälpa till eller närvara då det krockar med mitt tävlande på Nostalgia Racing Days. Känner du att du vill hjälpa till eller bara deltaga, så kommer här lite information från årets arrangörer:

"Hej alla brittiska sportbilsklubbar,

British Sports Car Meeting kommer även i år att köras tredje helgen i augusti, närmare bestämt den 19 augusti. Bifogar en annonslogga som kan läggas upp på klubbens hemsida eller i tidningen.

I år startar vi vid parkeringen vid Läggesta station (korsningen E20 och väg 223 mot Mariefred. Vi ser fram emot en fin åktur och hoppas såklart på många deltagare.

Healey-klubben ansvarar i år för banläggningen, men vi kommer att ta hjälp av klubbarna med att hålla i de ca fem kontroller som ska finnas längs banan. Hör av er till mig (Anders Gustafson) som agerar kontaktperson i år med tips på personer och även gärna tips på kul aktiviteter.

Mvh //Anders

Austin Healey Club of Sweden
Anders Gustafson
anders@myhealey.com
+46(0)761150242"
Håkan Bengtsson, Ansvarig för Bankörning LCCS
Tidigare Esprit-frälst men just nu en Honda-Elise S1, Elise S2, Evora S samt Formel Ford 1600 tävlingsbilar Royale RP21,
Van Diemen RF76, Reynard F83 samt Poker FF (-79)

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 8 och 0 gäster